Пускат ми се светлинките на таблото за мигачите на 130 км/ч и после след 150-160 някъде почват да мигат постоянно. Аз си мисля, че нещо е вързано така за предупреждение, ама се чудя дали не е проблем някакъв. Но пък го прави всеки път при една и съща скорост. Незнам дали мигат самите мигачи отвънка или само на таблото..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мигачите се пускат след 140
Collapse
X
-
Щом караш Алфа
Щом караш италиянска кола такива работи не трябва да те притесняват.При 160 може и чистачките да ти се пуснат. Това си е част от удоволствието
. Друг плюс е че всички в сервизите и магазините за авточасти почват да се радват като те видят.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Ха в тая тема ясно се вижда кой си е купил кочина и на кой майстора му е некадърник
Колеги е ги всичките тука в тая тема дет са с кочини и не ги кефат предлагам да ги пратиме към друга марка и да се оправят
Ама внимавайте да не си купите пак кочини кхкхкх
По въпроса на колегата - мисля че по колата ти е имало външна намеса от алармаджия или незнам кво след което става весело0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Бобо пак е прав, много ясно, че е от прекъсвача за алармата ти на предния капак!!! От голямата скорост насрещния вятър надига капака и понеже тея прекъсвачи на повечета евтини аларми не струват и затварят веригата. Този прекъсвач може да се регулира нагоре - надолу с гайка - просто го вдигни нагоре 2-3 мм.
А иначе мненията дотук беха просто култовиsigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от DexerТози прекъсвач може да се регулира нагоре - надолу с гайка - просто го вдигни нагоре 2-3 мм.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment